Начало Senshi Финалните щрихи в подготовката на бойците преди SENSHI 5 (ВИДЕО)

Финалните щрихи в подготовката на бойците преди SENSHI 5 (ВИДЕО)

Финалните щрихи в подготовката на бойците преди SENSHI 5 (ВИДЕО)
0

Броени дни остават до петото издание на международната бойна верига SENSHI.

Тази събота от 19:00 ч. в Двореца на Културата и Спорта във Варна ще се състои SENSHI 5, а феновете на бойните изкуства ще видят в действие едни от най-качествените родни бойци.

Двама от най-елитните български състезатели – Християн Корунчев и Николай Йоргов, ще премерят сили с опитни бойци съответно от Германия и Иран.

Как вървят последните дни от подготовката и сложени ли са вече финалните щрихи, чуйте в интервюто с двамата бойци и техния треньор Марио Кирилов:

Елитната бойна гала SENSHI 5 ще предложи на феновете общо 9 мача в стиловете KWU SENSHI, KWU Full Contact, WAKO PRO K-1, WAKO PRO Low kick, а рефери на част от тях ще бъдат специалните гости на събитието – холандските кикбокс величия Ернесто Хуст, Семи Шилт и Петер Артс, както и генералният секретар на Световния киокушин съюз KWU Шихан Александър Пичкунов. Цялата гала може да гледате в ефира на MAX SPORT 2, безплатно по международната онлайн телевизия FITE.TV, както и на www.boec.com.

Билетите за SENSHI 5 може да ги закупите от ТУК на цени от 10 и 20 лева.  За повече информация относно SENSHI, следете уебсайта www.senshi.com, както и социалните мрежи на веригата https://www.facebook.com/senshigala/ и https://www.instagram.com/senshi.gala/

SENSHI 5 се провежда със специалното съдействие на А1, Централна Кооперативна Банка, ЗАД „Армеец“, „България Ер“, „М Кар София“ и Bang&Olufsen.