Начало Кикбокс и муай тай Гьокхан Саки унищожи Джеймс Максуийни с лоу кикове (ВИДЕО)

Гьокхан Саки унищожи Джеймс Максуийни с лоу кикове (ВИДЕО)

Гьокхан Саки унищожи Джеймс Максуийни с лоу кикове (ВИДЕО)
0

Гьокхан Саки се завърна шеметно с нокаут след шест години и половина извън кикбокса. „Бунтовника“ победи Джеймс Максуийни във втория рунд на подглавното събитие от галата Glory 79: Collision 3.

Англичанинът се опита да пресира в началото съперника, който прие мача със сравнително малко време за подготовка.

В първия рунд Максуийни пласира добър хай кик, който прати Саки в нокдаун за момент. Той обаче бързо се изправи на краката си. В крайна сметка, ветеранът в съдийството на К-1 мачове Ацуши Онари го даде подхлъзване.

Стратехията на Саки беше да разбие краката на англичанина с лоу кикове и малко по малко това започваше да дава резултат. В края на първата част Джеймс вече куцаше, а така откриваше и гарда си. След добра комбинация на Гьокхан носът му вече кървеше.

Във втория рунд Максуийни отново опита да пресира, но разнообразната игра на Саки имаше отговор за всяко негово действие. В средата на частта поредният тежък лоу кик на боеца с турски произход прати съперника на пода.

Джеймс се изправи, но Саки заби унищожителна предица от лоу кик, хай кик и лоу кик, с която приключи срещата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.