Начало Кикбокс и муай тай Гореща красавица готви боец за Glory 76

Гореща красавица готви боец за Glory 76

Гореща красавица готви боец за Glory 76
0

Атрактивната Мартина се е заела да подготви любимия си Антонио Плазибат за най-голямото събитие в кикбокса тази година – Glory 76, което ще се проведе на 19 декември.

26-годишният хърватин ще излезе на ринга срещу французин с прякор Мечката. За да се подготви както трябва за битката, вече повече от година живее и тренира в Амстердам. Неотлъчно до него в Нидерландия е приятелката му Мартина.

Вече не съм свободен, нещо повече – сгоден съм“, призна Антонио в едно от редките си интервюта в родната Хърватия. „Татуирахме инициалите си – аз нейните, а тя моите. Голяма опора ми е, пътува с мен между Амстердам и Сплит, където е домът ми. Спасява ме във всеки момент. Готви ми, защото аз сам не мога нищо да приготвя. Помага ми и да си отпусна и мозъка“, каза още кикбоксьорът за сексапилната Мартина, с която е заедно от около две години.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Martina Dulčić (@martina.dulcic)

Антонио и Мартина не бързат да минат под венчилото. „Аз съм типичният селски човек. Искам голяма сватба, с поне 500 души. А сега толкова не мога да събера, така че венчавката ще изчака“.

Другата голяма радост на свирепия 194-сантиметров боец е тригодишният му син от предишна връзка. „Това е друг вид любов. Когато се усмихне, нарече ме „татко“ и ме гушне“, сърцето ми се разтапя“, призна още Плазибат.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.