Начало Кикбокс и муай тай Изживейте емоцията от историческото първо събитие на К-1 (ВИДЕО)

Изживейте емоцията от историческото първо събитие на К-1 (ВИДЕО)

Изживейте емоцията от историческото първо събитие на К-1 (ВИДЕО)
0

Световните звезди в кикбокса днес вървят по вече отъпкания път от легендарните бойци, които са мерили сили на ринга в миналото. Помним имената като Петер Артс, Ерносто Хуст, Семи Шилт, и други, благодарение на организацията събрала всички тях на един ринг – К-1.

Събитие от веригата на К-1 е организирано за първи път на 30-ти април, 1993 г. в Токио, Япония. Майсторът на бойните изкуства Казиоши Иши е инициатор на тази идея, която много скоро след това ще стане популярна из целия свят. Неговата мисия е да разбере кой е най-добрият ударен спорт и затова събира осем представители на различни бойни стилове на една бойна галавечер. 

Осемте мъже са изправени един срещу друг в турнирен формат с елиминации, а регламента на битките е три рунда по три минути. Легендите в К-1 Петер Артс и Ернесто Хуст, които през октомви гостуваха в България за четвъртата галавечер на SENSHI, кръстосват ръкавици за първи път още в  първия кръг на турнира.

Пренесете се в зората на К-1 с този страхотен късометражен филм подготвен от Световния киокушин съюз (KWU) и си припомнете кой е бил големия победител за историческата вечер в Токио.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.