Начало Кикбокс и муай тай Кикбокс национал празнува Рожден ден, след като защити Балкански пояс

Кикбокс национал празнува Рожден ден, след като защити Балкански пояс

Кикбокс национал празнува Рожден ден, след като защити Балкански пояс
0

Националът по кикбокс Доброслав Радев празнува днес своя 19-ти рожден ден. Състезателят на клуб „Патриот“ от Дупница вече е част от мъжкия състав на България, а само преди дни защити Балканския пояс в категория до 75 килограма на гала вечер по кикбокс в град Козлодуй. 

 

Радев записа впечатляваща и бърза победа срещу гръцки състезател Пасхалис Гадицакис, като срещата продължи не повече от 30 секунди. Българинът започна агресивно от първата секунда, нанесе няколко удара в главата и тялото на противника и му отвори аркада, а лекаря прецени, че опонентът му не бива да продължава мача.

„Приключи своя съперник за 30 секунди, след като му отвори аркада и лекарският щаб наложи забрана на гръка да продължи. Лично на мен ми се искаше да продължи мача, защото доста сериозна подготовка водихме в продължение на два месеца. Всеки ден имахме двуразови тренировки и исках да демонстрираме на ринга качествата си във всяка една страна, но защото ние и аз лично, като негов треньор, гледам към бъдещето и развитието на Добри като състезател“, коментира за Boec.BG треньорът на Радев – Кирил Чакъров.

Доброслав Радев-Дивия ще направи кратка почивка покрай рождения си ден, но от 18-ти юли ще се отправи към Банско заедно с националния тим по кикбокс за лагер. За държавния състав предстои по-късно през годината Световно първенство в Сараево. Преди това Радев ще вземе участие и в друга професионална гала на 5-ти октомври в град Бургас.

Boec.BG пожелава на Добри Радев много здраве, боен дух, късмет и още много медали и пояси!