Начало Кикбокс и муай тай Кикбокс веригата GLORY се завръща!

Кикбокс веригата GLORY се завръща!

Кикбокс веригата GLORY се завръща!
0

Най-популярната кикбокс верига в света GLORY се завръща след паузата заради коронавирус. Нидерландия ще приюти зажаднелите за битка състезатели на 2 и 3 октомври.

В рамките на два дни ще гледаме галавечерите GLORY 76 и GLORY 77.

Събитията ще се проведат на атрактивно място – „Хангар 2“. Това е бивша нидерландска военна база, която се намира в историческия Катвайк в близост до Амстердам.

Първата гала ще бъде оглавена от турнир в средна категория между Юсри Белгаруй, Матей Пеняс, Ертюгрул Байрак и Улрич Бокеме. Победителят ще спори за титлата на Алекс Перейра.

На GLORY 77 ще гледаме една от големите звезди на организацията – Седрик Думбе. 

Скоро ще разберем името на претендента му.

Тези новини идват подозрително скоро след изявлението на Бадр Хари, че най-голямата кикбокс верига в света трябва да се завърне. „Нека се бием и заслужим пътя си към славата“, бяха част от думите на звездата.

Ето какво още каза той:

Бадр Хари очаква завръщането на GLORY (СНИМКИ)

Така отчасти се разсейват съмненията, че GLORY е пред фалит. В началото на лятото нидерландските медии информираха, че бойците чакат заплатите си с месеци и краят на веригата е въпрос на време.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.