Начало Кикбокс и муай тай Кирил Чакъров: Отиваме на държавното за 11 медала

Кирил Чакъров: Отиваме на държавното за 11 медала

Кирил Чакъров: Отиваме на държавното за 11 медала
0

Един от водещите кикбокс и муай тай клубове у нас – СК „Патриот“, от няколко дни се радва на нова и по-добра спортна зала. Отборът продължава да се подготвя за предстоящото Държавно първенство по кикбокс в стиловете К1 и фул контакт, което ще се проведе в гр. Пазарджик (3-5 юли). Boec.BG потърси главния треньор Кирил Чакъров за коментар по актуалните теми.

-Г-н Чакъров, официално открихте нова зала на „Патриот“? Каква емоция за вас е този момент?

Това е една голяма емоция за нашия щаб! Направихме я с много желание труд и любов,но си струва, защото това е нашия втори дом, тук тренират нашите деца, децата на Община Дупница. Още на откриването видяхме блясъка в очите на всички, и радостта от новото съоражение.

-Как избрахте мястото и как се справихте с ремонта?

Мястото ни беше предложено от кмета на града инж. Методи Чимев, за което му благодарим. Той за сетен път доказа, че е спортен човек. Благодарим и на нашите спонсори, които се включиха без да ги търсим.

-Тази добра новина как се прие от кикбоксьорите в клуба?

-Какви са предимствата на новата ви зала и увеличаваме ли се с нея капацитета на трениращи, който можете да поемете?

Тук вече можем да поемем по-голям брой трениращи, а те се увеличават всеки ден. Имаме съблекални, бани, вентилация и през зимата ще има централно отопление.

-Предстои Държавно първенство в гр. Пазарджик. Какво да очакваме там от „Патриот“?

На Държавното първенство в Пазарджик СК „Патриот“ отива с 11 състезатели. Всички ще играят в най-тежкия стил – К1. Очакваме 11 медала, защото ние не сме спирали да тренираме дори и по време на изолацията.

-Ремонтът нарушили подготовката ви и как намирате вашите кикбоксьори след дългата пауза заради изолацията?

Подготовката ни мина перфектно. Успоредно с ремонта, тренирахме на открито, като наблегнахме на силата и издръжливостта. Треньорският ни екип е много сплотен и това е рецептата за всички успехи.