Начало Кикбокс и муай тай Конфедерацията по кикбокс и муай тай обяви промени в програмата за Бургас

Конфедерацията по кикбокс и муай тай обяви промени в програмата за Бургас

Конфедерацията по кикбокс и муай тай обяви промени в програмата за Бургас
0

Българската конфедерация по кикбокс и муай тай обяви обновената програма за Държавно първенство по кикбокс в четири стила – пойнт файтинг, лайт контакт, киклайт контакт и лоу кик. Надпреварата ще се проведе от 22-ри до 25-ти октомври в спортна зала „Младост“ в град Бургас, а домакин е местният клуб „Аякс“.

Върху програмата са нанеси леки корекции от първоначално обявените, като събитието ще започне в петък, а не на 22-ри октомври.

Още преди месец стана ясно, че има огромен интерес към надпреварата и бяха постъпили над 700 заявки. Заради огромният брой участници организаторите са предвидили в залата да има три игрални полета татами и два ринга за лоу кик, които ще се ползват през всичките дни.

Специално изработената три етажна „КУПА БУРГАС“ ще бъде връчена на отбора с най-много спечелени медали във всеки един от стиловете по време на шампионата. Парични награди са предвидени за финалистите на лоу кик. Шампионът ще получи 500 лв., а за второто място състезателят ще бъде възнаграден с 300 лв.

Държавно първенство в зала „Младост“ ще бъде със свободен вход през всичките дни, но се препоръчва на феновете да спазват противоепидемични мерки.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.