Начало Кикбокс и муай тай Любомир Делев дебютира с победа в професионалния кикбокс

Любомир Делев дебютира с победа в професионалния кикбокс

Любомир Делев дебютира с победа в професионалния кикбокс
0

Силен дебют на професионалния кикбокс ринг направи Любомир Делев. Популярният привърженик на „Левски“ взе участие в третото издание на GRAND FIGHT ARENA, като се впусна в битка по правилата на К-1 в категория до 81 килограма. Негов съперник бе Виктор Бояджиев.

Двамата влязоха в клетката на зала ДЗУ в Стара Загора в четвъртата среща от основната карта на вечерта и първа по правилата на кикбокс. Очаквано Делев бе мощно подкрепян от сините фенове на трибуните. Въпреки шумните скандирани за него, Делев тръгна по-предпазливо в мача и заложи на защитен стил в началните 60-сет секунди. Много бързо, усещайки ритъма на Бояджиев, състезателят на „София-Запад“ започна да вкарва колена и много силни лоу кикове. Неговият съперник, който има добра боксова основа, опитваше да пласира предимно удари в горната част на тялото на Делев, но той се бранеше успешно от тях с високия си гард.

Във втория рунд Любомир Делев продължи с мощните лоу кикове, които образуваха сериозен хематом в левия крак на Бояджиев. След първата минута той за кратко загуби равновесие и съдията провери дали може да продължи мача. Това се случи, а до края на частта Делев успя още веднъж да повали своя опенент.

Третият рунд не бе по-различен от предходния, но след едва 45 секунди от началния сигнал, Делев прати Бояджиев в нокдаун. Докато съдията отброяваше Виктор се изправи, неговият треньор обаче поиска спиране на срещата и така бе обявен технически нокаут.

DCIM100GOPROGOPR1065.JPG

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.