Начало Кикбокс и муай тай Марио Тодоров ще премери сили с опасен грък на MTGP 33

Марио Тодоров ще премери сили с опасен грък на MTGP 33

Марио Тодоров ще премери сили с опасен грък на MTGP 33
0

Поредната интересна среща по правилата на муай тай на събитието MTGP 33 ще противопостави българина Марио Тодоров срещу Антони Коуделски от Гърция. Двамата бойци ще премерят сили в двубой от основната бойна карта на зрелищната галавечер, която ще се проведе на 20-ти декември в зала „Универсиада“, София.

Марио Тодоров може да се похвали с над 30 нокаута в 60 професионални мача на големи световни турнири, повечето от които в Тайланд. Той е участник в Max Мuay Тhai event 2015, Тоyota Maraton и Korat Tailand 2015, шампион на Super Мuay Тhai tournament 2016, шампион на Мuay Еxtreme 2017, шампион на Lumpinee 2017, участник на Hero legend K-1 в Китай 2018.

Неговият опонент също впечатлява с постиженията си, но при аматьорите. Антони Коуделски е многократен световен и европейски шампион за аматьори по муай тай.

Битката ще се проведе в категория до 65 кг. и е планувана за три рунда по три минути. Билети за дългоочакваните битки в София този петък можете да откриете тук.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.