Начало Бокс Тервел Пулев показа титлата на синовете си (СНИМКА)

Тервел Пулев показа титлата на синовете си (СНИМКА)

Тервел Пулев показа титлата на синовете си (СНИМКА)
0

Децата много се зарадваха на интерконитенталната титла, която баща им спечели през уикенда.

Тервел Пулев изпълни дадено обещание към своите деца като им донесе интерконтиненталния пояс на WBA в полутежка категория. Той спечели най-значимата титла в професионалната си кариера, надделявайки с единодушно съдийско решение над Дишон Уебстър в сблъсък, провел се в събота в препълнената пловдивска зала „Колодрума“.

„Бях им обещал да им донеса пояса на WBA- international. Разгледаха го, а големият ме попита, защо има две огледалца на пояса. Казах, че са за да погледне и да види най-трудния противник в отражението“ , написа непобеденият ни боксьор при професионалистите, добавяйки и снимка на двамата си синове – Калоян и Аспарух.

След спечелената титла, Тервел Пулев скочи с цели 25 позиции в авторитетната ранглиста на сайта boxrec.com, като вече се намира на 53-то място. С оглед страхотното му представяне и това, кои са носили титлата преди него (все световни шампиони и настоящи представители на топ 15 в света в тази категория) се очаква в най-скоро време той да се изкачи още по-нагоре и да стане водеща фигура в полутежка категория.