Начало Кикбокс и муай тай Мартин Копривленски дари екипа си за благотворителност

Мартин Копривленски дари екипа си за благотворителност

Мартин Копривленски дари екипа си за благотворителност
0

Българският кикбоксьор Мартин Копривленски се включи в благотворителна кампания за набиране на средства. Талантът дари своя тениска от бойни галавечери, която в крайна сметка беше продадена за 500 лева.

Сумата ще бъде дарена на малкия Огнян Александров от град Кюстендил, за когото се събират средства в кампанията „Заедно за Оги“. Екипът е закупен от Христо Пехливанов.

Копривленски е една от големите надежди на България в бойните спортове и с жеста си дава отличен пример на останалите. Той е балкански шампион по кикбокс и многократен шампион в кикбокса и муай тай.

По-рано за болното момче свои ценни вещи със сантиментална стойност дариха още родни звезди в бойните спортове.

Ето как можете да помогнете със средства за кампанията „Заедно за Оги“.

Дарителска сметка:

Общинска банка

BG08SOMB91301062522402

Титуляр: Огнян Александров Александров

PayPal: alexandrow5780@gmail.com

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.