Начало Кикбокс и муай тай Muay Thai Grand Prix Bulgaria: Християн Корунчев

Muay Thai Grand Prix Bulgaria: Християн Корунчев

Muay Thai Grand Prix Bulgaria: Християн Корунчев
0

Продължаваме с големите бойци, които ще вземат участие на първата професионална гала вечер от веригата Muay Thai Grand Prix Bulgaria, която ще се състои на 2-ри ноември в София, зала „Универсиада“.

Представяме Ви Хритиян Корунчев и директно започваме с едно кратко интервю, което той даде за нас, за да усетите какво мисли той за своето участие и какво ще каже за себе си:

 

  • Здравей Християне, представи се с няколко думи за нашите фенове.

Християн : Здравейте, казвам се Християн Корунчев и съм професионален състезател по кикбокс и муай тай от клуб ‘Армеец’, град София. Това е моята страст и винаги давам най-доброто от себе си в ринга. Тепърва ще чувате за мен .

  • Ти ще си ключова част от основната карта на Muay thai grand prix Bulgaria на 2.11.2018. Също така ти си и една от най -големите млади надежди на българския боен спорт. Кажи как се чувстваш, какво мислиш за тази организация и този мач?

Християн: За мен това е една голяма възможност да покажа на България и света своите умения и всъщност колко сме добри българите в боя.

Организацията е доста популярна в Европа, бързо развиваща се и за мен е чест да съм част от първото и шоу на наша територия. А относно мача – винаги давам 100% от себе си.

  • Последно и те оставяме да се готвиш. Какво ще кажеш на нашите читатели?

Християн: Елате и вижте кои сме ние! Винаги готов!

 

Име : Християн Корунчев
Стил : K1
Категория -75 кг
Рождена дата : 27.03.1997
Статистика : 2:0
Титли :
WMF Европейски шампион по муай тай 2016 г
WAKO Световен шампион по кикбокс 2017 г
WMF Световен шампион по муай тай 2018 г
Клуб : ‘Армеец’ София
Треньор : Марио Кирилов

Организатор на това събитие и част от голямата верига MUAT THAI GRAND PRIX е добре познатият муай тай боец Александър Тосков, който има силното желание да внесе опита си от чужбина тук в България и нивото да се вдигне изключително високо.

Очаквайте много приятни изненади и да Ви направим свидетели с това как се готви Корунчев за предстоящата му среща и разбира се тепърва за останалите изненади в които влизат и други топ бойци на България! Ще Ви очакваме на 2-ри ноември!

тагове: