Начало ММА Циганина: Няма да подценя Благой Иванов
0

Циганина: Няма да подценя Благой Иванов

Циганина: Няма да подценя Благой Иванов
0

Бившият световен шампион в тежка категория на UFC Жуниор дос Сантош (18-5) обяви, че няма вариант да подцени Благой Иванов (16-1). Багата ще дебютира на най-голямата ММА сцена на 14 юли, когато ще се изправи срещу бразилеца, известен още като Циганина.

“Няма да подценя Благой Иванов. Той е бил шампион в други организации, но, честно казано, не ме интересува какво ще направи в предстоящата ни среща. Единствено ме интересува това, което ще направя аз. Важно е да продължа да вървя напред, за да оставя всички лоши неща зад гърба си”, заяви Дос Сантош.

През август миналата година той бе временно отстранен от американската антидопингова агенция (USADA) поради нарушение на тяхната политика, но по-късно беше оправдан, тъй като забранената субстанция, която бе открита в кръвта му, бе намерена в бразилска спортна добавка.

“Битката в клетка изисква повече от просто техника. Таймингът е много важен и може да бъде усвоен само в реален двубой. Вземете например Глейсън Тибао. Той тренираше усилено, буквално летеше в залата, но по време на битката беше ударен точно в целта и загуби. Това означава ли, че той е станал по-слаб боец? Те. Важно е да почувствате момента. Той не почувства подходящия момент и затова загуби. Боевете нямат нищо общо с тренировката. Без значение колко тежка е една тренировка, това не е битка”, каза още Циганина.
„Тема Спорт“