Начало ММА Лиото Мачида иска двубой срещу Фьодор Емелианенко и от Bellator са съгласни
0

Лиото Мачида иска двубой срещу Фьодор Емелианенко и от Bellator са съгласни

Лиото Мачида иска двубой срещу Фьодор Емелианенко и от Bellator са съгласни
0

Бившият световен шампион на UFC в полу-тежката категория Лиото Мачида подписа с топ организацията Bellator тази седмица. Бъдещите възможности за „Дракона” изглеждат обещаващи към момента.

С включването си към листата на новата организация, Мачида се присъединява към множество бойци заменили UFC с Bellator. Някои от тях са Рори Макдоналд, Гегард Мусаси, Рампейдж Джаксън, Райън Бейдър, Рой Нелсън, Бенсън Хендерсън, Мат Митрион, Чеъл Сонен и други.

Около известията относно сделката Bellator – Лиото, президентът на организацията Скот Кокър разкри някои много интересни новини, отнасящи се към бъдещите възможности за бразилския боец.

„Лиото ми каза следното: иска да се бие в две категории, иска да е активен през годината и е готов да се бие срещу всеки.”

„Имаме силна дивизия при полу-тежките атлети, където ще се бие той, както и стабилна средна категория. Мисля, че един от големите мачове, които искам да видя е Лиото Мачида срещу победителя от Мусаси и Макдоналд.”

Вероятно най-голямата новина дойде със споменаването на „Последния император”.

„Лиото ми каза, че иска да се бие срещу Фьодор. Ще видим. Имаме много възможности за страхотни двубои. Ще изчакаме да проследим представянето на Емелианенко в турнира. Сега ще трябва да се бие със Сонен и ако стане шампион, а Лиото иска да се бие с него… защо не? Защо да не организираме такъв двубой. Ще бъде голямо зрелище!” завърши Кокър.