Начало ММА Жозе Алдо не е фаворит, но това не го притеснява
0

Жозе Алдо не е фаворит, но това не го притеснява

Жозе Алдо не е фаворит, но това не го притеснява
0

Най-доминантният шампион на UFC в категория перо е определен като аутсайдер от букмейкърите за следващия си двубой срещу Ренато Мойкано, но това не го притеснява ни най-малко. Бразилецът заяви пред „Combate“, че за него кой е фаворит преди двубоя не е от никакво значение, а единственият важен фактор са уменията.

Двамата бразилци ще се изправят на събитие на UFC във Форталеза, Бразилия само след няколко седмици и 32-годишният Алдо сподели какво мисли, за коефициентите на специалистите.

„Не ми пука въобще. Не ме интересува хазартът. Следя само тренировките ми и отборът ми. Важно е да победя“, коментира Жозе.

Фаворитът Моикано за последно победи чрез отказване Къб Суонзън на UFC 227. Единствената загуба на Моикано е от бившия претендент за титлата в дивизията Браян Ортега. „Белязаният“ не е губил битка, която не е за шампионски колан от 2005 г. насам. За последно той надделя над Джереми Стивънс с технически нокаут през 2018 г.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.