Начало ММА Боецът-футболист Златков отказа да отвърне на Багата: Получих много заплахи, всички искаха да се изложа (ВИДЕО)
0

Боецът-футболист Златков отказа да отвърне на Багата: Получих много заплахи, всички искаха да се изложа (ВИДЕО)

Боецът-футболист Златков отказа да отвърне на Багата: Получих много заплахи, всички искаха да се изложа (ВИДЕО)
0

Даниел Златков или БГ Роналдо, както е по-известен, обясни защо реши да смени футбола с ММА битка, ще се върне ли на терена и истина или шоу беше боят му в клетката. Както е известно, бившият защитник на Ботев (Пловдив) успя да победи актьора Атанас Михайлов с технически нокаут на 13 януари.

„Не съм се отказал окончателно от футбола, мога да се върна отново на терена. Просто така се случи с поканата да се бия в „Арена Армеец“. Приех, защото бях свободен“, обясни Златков при гостуването в „Спорно за спорта“ по BiT.

„Боят си беше бой. Със сигурност много повече хора са очаквали да се изложим. Понесох много негативи, включително и заплахи. Получавах стотици съобщения всеки ден. Повечето от тях не ги четях“, добави Златков.

„Във футбола се подписва договор и вземаш възнаграждение всеки месец. В ММА се организира една гала вечер, в която вземаш определена сума. Ако в следващите месеци нямаш влизане в клетка, не получаваш пари“, обясни още футболистът.

„Популярността не помага нито на терена, нито в клетката“, категоричен е Дани Златков.

Той отказа да отговори на Благой Иванов – Багата, който го нарече „палячо“.