Начало ММА Багата с подарък към Стоичков, Камата поиска да прасне оператор

Багата с подарък към Стоичков, Камата поиска да прасне оператор

Багата с подарък към Стоичков, Камата поиска да прасне оператор
0

Христо Стоичков, който е от вчера в Чикаго за представянето на биографичната си книга „Историята“,  написана в съавторство с Владимир Памуков, успя за пореден път да прикове вниманието. Камерата на Chicaco.bg показа любопитни кадри от срещата между Кавалера на „Златната топка“ и Благой Иванов. На тях се вижда и чува как на шега Стоичков се заканва на оператора, че ще го удари с ръкавиците, които секунди по-рано Багата му подарява. А те са специални. Ицо получи ръкавици на WSOF, с които Багата стана световен шампион по ММА.

„Къде си, другарю, как е работата?“, обръща се Камата към Багата, щом го вижда да пристига в хотела.

Благой Иванов, който е единственият българин в UFC, пристигна в полунощ, чикагско време, с полет от Лас Вегас. Боецът наруши подготовката си за мача с австралиеца Тай Туиваса, който ще се проведе на 8 юни в Чикаго, за да уважи Стоичков. От летище “О’Хеър” здравенякът отиде право в хотела при Стоичков. Багата беше откаран с лимузина.

Стоичков много се зарадва на подарените му ръкавици и бързо ги сложи, като малко остана и да ги вкара в употреба. .

„Дай да ти отпера една да видим можеш ли да станеш!“, заканва се Ицо на оператора, след което се изправя и отива до него, добавяйки: „Тук, ако те изталаша (б.р. – явно това е лаф на Стоичков), знаеш ли какво ще стане?“.

Операторът приема с усмивка заканата и отвръща: „Ще падна, какво друго да стане…“.

На ръкавиците е изписана и версията, в която Багата се бие в тежка категория – WSOF, което Стоичков обясни по свой и доста интересен начин: „WSOF значи биеш, удряш, падаш и не ставаш!“.

„Ще си ги пазя като зениците на окото“, обърна се Стоичков към Благой Иванов, който му подари и UFC-шапка и тениска. Ицо се трогна и каза, че още следващата седмица ще играе голф с новата шапка.

Двамата великани си говориха на всякакви теми до ранните часове на следващия ден, разказват още колегите от chicago.bg. Световният шампион по бойно самбо, покани Ицо Стоичков да го гледа на живо в UFC 238. Камата обеща, че на всяка цена ще подкрепи Багата в зала “Юнайтед център”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.