Начало Кикбокс и муай тай НА ЖИВО: Рико Верхувен – Бадр Хари рунд по рунд

НА ЖИВО: Рико Верхувен – Бадр Хари рунд по рунд

НА ЖИВО: Рико Верхувен – Бадр Хари рунд по рунд
0

Остават броени минути до началото на така чакания кикбоксов дуел между две легенди на спорта.

След малко Рико Верхувен и Бадр Хари ще имат на разположение 5 рунда по 3 минути за да се разбере кой е най-добрият кикбоксьор при тежките.  Вчера двамата бойци преминаха и задължителния кантар преди битката, като 35-годишният мароканец бе значително по-лек от Верхувен.

Тригодишното чакане приключва тази вечер!

Рунд 1

Рико пръв тръгна в атаки с няколко удара в главата. И двамата не се свенят да влизат на размени. По-силното начало на Рико обаче не доведе до нищо и той бе повален в нокдаун с дясно засичащо кроше. Хари започва да се чувства на ринга и да притиска противника в ъглите и въжетата. Аркадата на дясното око на шампиона.

Рунд 2

Феноменално начало на втората част. Верхувен пласира няколко унищожителни ритника, а претендентът отговори с добри комбинации на втория етаж. Умората започва да показва признаци на умора, въпреки че не спира да върви напред и да търси дясното кроше. Верхувен разчита на силните си крак пласирайки прекрасни лоу кикове и странични ритници.

Рунд 3

Втори нокдаун на сметката на Бадр Хари. Чудесен хай кик с левия крак размекна краката на шампиона, но той победи преброяването. Малко след това обаче се случи немислимото и мароканецът падна на земята и контузи крака си след опит за спининг хай кик.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.