Начало Видео Нова контузия и същия край – Рико е победител

Нова контузия и същия край – Рико е победител

Нова контузия и същия край – Рико е победител
0

Отвратителна шега си направи съдбата с един от най-чаканите кикбоксови сблъсъци в историята.

Рико Верхувен отново спечели двубоя си с Бадр Хари по абсолютно същия начин както се случи преди три години – след контузия в крака на Хари.

Главното събитие на вечерта със сигурност не разочарова, въпреки че продължи по-малко от 9 минути. Двамата бойци сътвориха истинско шоу и тежките удари и размени не спряха до последния момент.

Шампионът стартира по-добре, но това нямаше значение, защото той пръв се озова на земята. Бадр пласира изпепеляващо дясно контриращо кроше, което събори Рико. Мароканецът от своя страна започна да върви напред и дори отвори аркада на дясното око на Верхувен.

Втория рунд започна вихрено – Рико вкара няколко свирепи ритника, а опонентът му отвърна с прекрасни комбинации на втория етаж. Верхувен започна да разчита все повече на фронт киковете си, които държаха тежките ръце на Хари на разстояние.

Умората започваше да се настанява в претендента, но още в началото на трети рунд чудесен хай кик в главата на шампиона го прати на земята във втори нокдаун. Видимо разклатеният Верхувен успя да се съвземе преди отброяването да приключи и се върна в боя, а само след секунди всички в залата изстинаха.

Бадр Хари пласира спининг хай кик, но при падането си 35-годишният мароканец контузи крака си и не можа да продължи двубоя.

„Лошото момче“ бе изкаран на носилка от залата, а Хари не успя да сдържи емоциите си и се разплака.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.