Начало Кикбокс и муай тай Национал по кикбокс с лагер в Mike’s Gym преди профи мач

Национал по кикбокс с лагер в Mike’s Gym преди профи мач

Национал по кикбокс с лагер в Mike’s Gym преди профи мач
0

Константин Михайлов ще направи няколко дневен лагер в прочутата кикбокс школа Mike’s Gym. Тренировките на холандска земя ще бъдат подготовка за национала ни преди следващото му професионално предизвикателство.

Михайлов, който е състезател на клуб „Pride and Glory“ от град Нова Загора вече е в Амстердам и се подготвя под ръководстовото на именития треньор Майк Пасание. Националът ще може да проведе спаринги и с някои от най-добрите кикбоксьори на континента преди следващият му мач при професионалистите на 15-ти декември в Украйна. 

От ръководството на на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай съобщават, че през 2020-та година Константин Михайлов ще бъде включен в националния отбор по кикбокс и муай тай и ще получи пълна подкрепа в своята подготовка, екипировка, базов лагер с националите на Украйна през месец август и обезпечаване по време на официалните Световни и Европейски първенства, в които ще вземе участие.

Нова загора и клуб „Pride and Glory“ ще бъдат домакин на последното за 2019-та година Държавно първенство от календара на конфедерацията. То ще се проведе между 6-ти и 8-ми декември.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.