Начало Кикбокс и муай тай Национали по кикбокс и муай тай преминаха 6-дневен лагер (СНИМКИ)

Национали по кикбокс и муай тай преминаха 6-дневен лагер (СНИМКИ)

Национали по кикбокс и муай тай преминаха 6-дневен лагер (СНИМКИ)
0

Днес приключва летният лагер на националите по кикбокс и муай тай в Разлог, организиран от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. През последните шест дни голяма част от най-добрите ни представители в тези спортове преминаха интензивна подготовка под ръководството на треньорите Станислав Бахчеванов, Владимир Вълев-Питбула, Николай Атанасов и Марио Кирилов.

В летния спортно-технически лагер се включи и Християн Корунчев (носител на Интерконтиненталния пояс на WAKO PRO в категория до 78 кг., стил К-1), Петър Стойков (световен и европейски шампион по муай тай и победител от последното издание на Senshi в Камчия), Димитър Пенчев (многократен шампион по кикбокс на България), както и най-добрите сред дамите ни в муай тай и кикбокса – Теодора Кирилова и Албена Ситнилска.

По време на лагера бе проведен и Антидопингов обучителен курс, а паралелно с това продължава и международният семинар за съдии „WAKO Referee Academy“.  Тренировките в него се водят от Браян Бек, Джина Енгелхард, Юри Лахитиков и Сами Саво.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.