Начало Кикбокс и муай тай Националите по кикбокс с първи лагер за 2020 г.

Националите по кикбокс с първи лагер за 2020 г.

Националите по кикбокс с първи лагер за 2020 г.
0

Националният отбор по кикбокс на България ще проведе първия за годината си лагер. Той ще започне на 1-ви август и бъде в рамките на две седмици. За място на провеждането му Българска конфедерация по кикбокс и муай тай се спряха на Национална спортна база „Спортпалас“.

Участие в централизираната подготовка ще вземат всички медалисти от 2019-та. От федерацията посочват, че са осигурили на състезателите екипировка, хранителни добавки и всички необходими условия за нормалното протичане на тренировъчния процес.

Стратът на лагера ще бъде отбелязан с официална пресконференция и презентация. Тя ще се проведе на 1-ви август от 18:00 ч. На журналистически въпроси ще имат готовност да отговаря треньорският щаб в лицето на Станислав Бахчеванов и Владимир Вълев-Питбула, както и председателят на конфедерацията Галин Димов. На разположение ще бъдат и някои от личните треньори, заедно с медалистите от 2019 г.

От конфедерацията посочват, че е необходимо всички желаещи да отразят събитието журналисти, трябва да са на мястото на събитието поне 30 минути преди началото.

„В случай, че желаете да присъствате на пресконференцията, моля да ни изпратите на имейла потвърждение с имена и телефон за връзка на вашият кореспондент на имейл bulkick@abv.bg“, посочват от централата.