Начало Кикбокс и муай тай Николас Петас готви премиера на „ITADAKIMASU“ (ВИДЕО)

Николас Петас готви премиера на „ITADAKIMASU“ (ВИДЕО)

Николас Петас готви премиера на „ITADAKIMASU“ (ВИДЕО)
0

Бившият K-1 шампион Николас Петас готви премиера на „ITADAKIMASU“ в национален ефир на 16 октомври заедно със съпругата си Анджела в Япония, научихме от самата кикбокс легенда.

През изминалата седмица каналът му в YouTube достигна до повече от 50 хил. абонати и това му даде увереност, за да потърси изява и в мейнстрийм пространството.

Петас придоби огромна популярност у нас около дейността си в международната верига за бойни спортове SENSHI. Той често е в ролята на инструктор по киокушин и кикбокс по време на лагерите, а на 17-тото издание на галата във Варна влезе в ролята на водещ.

50-годишният великан в спорта изгради името си в края на миналия и началото на новия век. Той е европейски шампион по киокушин през 1995 г. Същата година завършва на 5 място в Открития световен шампионат по карате. Сред успехите му с кимоното има още бронзов медал от Световния шампионат в открита категория през 1997 г., повтаря успеха си на Открития световен шампионат през 1999 г. и през 2000 г. става шампион на Шин карате шампионата на планетата.

По късно Николас Петас преминава в кикбокса и между 2000-2002 г. жъне успехи на K-1 Japan Grand Prix, Xplosion Superfight, Bushido Europe, K-1 Survival, K-1 Burning, K-1 World Grand Prix, K-1 Andy Memorial, K-1 Gladiators, K-1 World Grand Prix във Фукуока, K-1 World Grand Prix в Нагоя и K-1 Dream.

Днес Петас е начело на комисията „PR и маркетинг“ към KWU SENSHI, което го превръща в една от водещите фигури в организацията.

Макар от тогава насам да изминаха вече повече от 20 години, той доказа през миналата година на сватбата си, че все още го бива. За целта разби цели 6 ледени блока с един-единствен удар с ръка и така зарадва всички свои гости.