Начало Senshi Бойците от SENSHI 7 с открита тренировка (ВИДЕО)

Бойците от SENSHI 7 с открита тренировка (ВИДЕО)

Бойците от SENSHI 7 с открита тренировка (ВИДЕО)
0

Открита тренировка направиха всички бойци, които ще вземат участие на седмото издание на международната бойна верига SENSHI.

24 часа преди SENSHI 7, родните и чуждестранни звезди показаха само малка част от арсенала си, който ще демонстрират в събота в х-л „Маринела“. Това се случи по време на вечерната тренировка от международния лагер на KWU Професионалната лига.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Участниците от SENSHI 7 демонстрираха отлично настроение и видимо се забавляваха в специално обособената част, където направиха последни настройки на мерниците преди съботното бойно шоу.

Третата сесия за деня отново се състоя в помощната зала на „Арена Армеец“, където над 200 бойци от 12 държави проведоха поредното изтощително занимание. Начело на занятието бяха К-1 легендите Петер Артс и Семи Шилт.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Родните бойци получаваха и ценни съвети от Шихан Иво Каменов, който е изпълнителен директор на Професионалната лига на KWU.

Шихан Каменов показа множество техники и най-различни комбинации и припомни съществени и основни принципи в близкия и далечния бой.

Бъдете прецизни. Дори да сте уморени, винаги пласирайте удара точно и до край. Не е нужно да наблягате на силата. Акцентирайте на правилната стойка и на чистотата на попаденията„, бяха част от заръките на председателя на Националната асоциация на бойните спортове в България.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Главният секретар на KWU – Шихан Александър Пичкунов и шихан Рамил Габассов – изпълнителен директор на Руски съюз на бойните изкуства и президент на руската федерация по Всесилово карате, също даваха насоки на бойците около тях.

Вечерната сесия премина под знака на спарингите, което се прие с усмивка от участниците. Разнообразните насоки и напътствия на двете нидерландски легенди изцедиха до краен предел участниците в лагера, а по-голямо доказателство за отдадеността на бойците от зачервените им лица нямаше.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Тренировките продължават и в съботния ден, който ще приключи със SENSHI 7.