Начало Senshi Лагерът на KWU в София продължи с пълна сила и във втората тренировка

Лагерът на KWU в София продължи с пълна сила и във втората тренировка

Лагерът на KWU в София продължи с пълна сила и във втората тренировка
0

Въпреки изтощителната тренировка тази сутрин, участниците в лагера на Световния киокушин съюз (KWU) в София не показаха признаци на умора във второто занимание за деня.

Над 200 бойци от 12 държави направиха втора съвместна тренировка за деня в помощната зала на „Арена Армеец“. Практикуващите кикбокс, карате киокушин и муай тай бяха отново разделени на две групи, като този път те размениха инструкторите си. Групата, която бе ръководена от Петър Артс тази сутрин, бе поета от Семи Шилт и обратното.

Легендите на К-1 и този път не изневериха на стила си и направиха качествена и разнообразна тренировка за участниците в лагера на Международната професионална лига на KWU. Четирикратният шампион на К-1 в тежка категория Семи Шилт се фокусира върху правилната защита от удари и видовете блокиращи техники, които бойците могат да използват в тренировките си, за да предпазят себе си и партньорите си от контузии.

Трикратният шампион на К-1 в тежка категория Петър Артс започна тренировката с инструкции и детайли за правилно изпълнение на техники и игри за загрявка. Той продължи заниманието, като наблегна на важността от комбинации между силни удари с ръце и крака и смяна на нивата на атака. За финал Артс „изцеди“ бойците, като ги подложи на интервали от повторения на техники с висока интензивност.

Денят за бойците от лагера на Международната професионална лига на KWU не е приключил, защото ги очаква и вечерна тренировка. Програмата от събитието в София е пълна и утре и приключва с тренировка в неделя (28.02).

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".