Начало Senshi 7 майсторски тренировки ни очакват с Професионалната лига на KWU през февруари

7 майсторски тренировки ни очакват с Професионалната лига на KWU през февруари

7 майсторски тренировки ни очакват с Професионалната лига на KWU през февруари
0

Богата програма ще ни предложи Професионалната лига на Световния киокушин съюз в първия за годината си международен лагер. Спортното събитие ще се проведе от 25-ти до 28-ми февруари в зала „Арена Армеец“ в София.

Организаторите са планирали 7 майсторски тренировки за състезатели, инструктори и съдии в рамките на три дни – петък, събота и неделя. Класовете ще се водят отново от световни бойни величия в лицето на нидерландските кикбокс легенди Петер Артс и Семи Шилт, чешката бойна машина Ян Сокуп, както и големите имена в руските бойни спортове шихан Александър Пичкунов и шихан Рамил Габбасов. Всички те пристигат у нас отново по специална покана на Професионалната лига на KWU и нейният изпълнителен директор шихан Иво Каменов, който е и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България.

Заяви за международно участие продължават да се приемат до 15-ти февруари на email: kwunion2011@gmail.com, след като бъде попълнен и изпратен приложения формуляр: APPLICATION-KWU.

През месец януари Професионалната лига проведе лагер за най-добрите български бойци.

Денят за пристигане и наставяне е 25-ти февруари, четвъртък, до 12:00 ч. След това следват задължителни PRC тестове за сметка на организатора, а докато излязат резултатите всички участници са длъжни да се самоизолират в стаите си и да ограничат контактите си.

В петък по програма са предвидени три тренировки (9:00 – 10:30 / 14:00 – 15:30 / 18:30 – 20:00), а в събота и неделя по две (9:00 – 10:30 / 14:00 – 15:30).

Следете каналите на Boec.BG за повече подробности около лагера на Професионалната лига на KWU.