Начало Senshi Наближава крайният срок за записване на лагера на Професионалната лига на KWU

Наближава крайният срок за записване на лагера на Професионалната лига на KWU

Наближава крайният срок за записване на лагера на Професионалната лига на KWU
0

Остават два дни до крайният срок за подаване на заявки за участие на предстоящия международен лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Международния лагер за състезатели, инструктори и съдии ще се проведе от 25-ти до 28-ми февруари в зала „Арена Армеец“ в София.

Заявки за международно участие продължават да се приемат до 15-ти февруари (понеделник) на email: kwunion2011@gmail.com, след като бъде попълнен и изпратен приложения формуляр: APPLICATION-KWU.

Организаторите на мащабното събитие са предвидили 7 майсторски тренировки в рамките на три дни – петък, събота и неделя. Класовете ще се водят отново от световни бойни величия в лицето на нидерландските кикбокс легенди Петер Артс и Семи Шилт, чешката бойна машина Ян Сокуп, както и големите имена в руските бойни спортове шихан Александър Пичкунов и шихан Рамил Габбасов.

Всички те пристигат у нас отново по специална покана на Професионалната лига на KWU и нейният изпълнителен директор шихан Иво Каменов, който е и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България.

Грандиозното събитие ще се проведе паралелно със седмото издание на елитната бойна верига SENSHI.

Настаняване и храна, както и PCR тест след пристигане, ще се поемат от организатора – Професионална лига на KWU. Всички новини около предстоящото мероприятие може да намерите на сайта ни.