Начало Senshi София приема и международен лагер на Професионалната лига на KWU

София приема и международен лагер на Професионалната лига на KWU

София приема и международен лагер на Професионалната лига на KWU
0

Точно месец, след като столичната зала „Арена Армеец“ бе домакин на първия за годината лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, вече е ясна и датата на следващото събитие под егидата на организацията. През месец февруари и в рамките на седмото издание на елитната бойна верига SENSHI ще се проведе международен лагер за състезатели, инструкори и съдии.

Между 25-ти и 28-ми февруари стотици бойци ще се включат в поредната серия майсторски тренировки под вещото ръководство на К1 величията  Семи Шилт и Петер Артс, като и друго голямо име от легендарната кикбокс веригата, но и киокушин шампион  – Александър Пичкунов, който е и генерален секретар на Световния киокушин съюз. За трети път у нас пристига и чешката бойна машина Ян Сокуп, който е вропейски шампион по киокушин, победител от престижната надпревара „All Japan“ и сребърен медалист от Световното първенство по киокушин.

Бойните легенди отново идват в България

Най-добрите треньори от Българска карате киокушин федерация и сертифицирани инструктори на Професионалната лига на KWU по традиция също ще помагат в заниманията.

За разлика от януарското събитие в София, което бе насочено към най-добрите български бойци по кикбокс, муай тай и киокушин, този път лагерът ще е отворен и за чуждестранни състезатели и треньори.

Заявки за чуждестранните участници ще се приемат до 15-ти февруари на email: kwunion2011@gmail.com, като изпратите попълнен формуляр:APPLICATION-KWU

Настаняване и храна, както и PCR тест след пристигане, ще се поемат от организатора – Професионална лига на KWU.

Идеята на Професионалната лига на Световния киокушин съюз и нейният изпълнителен директор шихан Иво Каменов е лагерите за българските бойци да зачестят през 2021 г. Засега са планирани поне пет събития.