Начало ММА Шампиони от Titan и Cage Fury дебютират един срещу друг в UFC

Шампиони от Titan и Cage Fury дебютират един срещу друг в UFC

Шампиони от Titan и Cage Fury дебютират един срещу друг в UFC
0

Рафаел Алвес и Пат Сабатини ще направят своя дебют в най-известната ММА верига в света. Двамата ще премерят сили в октагона на събитието UFC Fight Night 185, което ще се проведе в Лас Вегас, Невада на 20 февруари. Срещата ще бъде в категория „перо“.

Алвес има баланс от 19 победи и 9 загуби в ММА. Той е спечелил 14 срещи преди финалния гонг (7 с нокаут и 7 след събмишън) като е бивш шампион на Titan FC в лека категория. 30-годишният бразилец има дълга кариера в професионалния спорт. Алвес стартира едва на 17 години в Balada Fight, записвайки 7 поредни успеха в първите си 7 срещи при професионалистите (6 преди финалния гонг).

Рафаел Алвес се намира в серия от 5 поредни победи като в последния си сблъсък впечатли на „Претендентските серии на Дейна Уайт“, където надделя над Александър Флорес със събмишън във втория рунд. Това му донесе и договор с UFC.

Пат Сабатини е с баланс от 13 успеха и 3 поражения в ММА. Цели 11 срещи той е спечелил преди финалния гонг (2 с нокаут и 9 след събмишън). Американецът, който е на 30 години, е бивш шампион на Cage Fury FC в категория „перо“. Сабатини се намира в серия от 2 поредни победи, последната от които беше срещу Джеси Стърн със събмишън във втория рунд на събитието Cage Fury FC 91.