Начало ММА Уайт потвърди: Работим по Порие – Макгрегър 3 за лятото

Уайт потвърди: Работим по Порие – Макгрегър 3 за лятото

Уайт потвърди: Работим по Порие – Макгрегър 3 за лятото
0

Президентът на UFC – Дейна Уайт, потвърди това, което доста хора вече знаеха. Или поне подозираха.

Поставеният под номер 1 в леката категория – Дъстин Порие, ще се изправи за трети път срещу поставения под номер 6 – Конър Макгрегър още през тази година.

Двамата се изправиха еидн срещу друг за втори път преди месец на „Бойния остров“ в Абу Даби. За разлиак от първата им среща през 2014-та, този път победата отиде на сметката на „Диаманта“, който нокаутира Макгрегър във втория рунд.

Срещата, разбира се, предизвика огромен интерес сред почитателите на смесените бойни изкуства и още след края на мача двете главни лица загатнаха, че нещата не са приключили.

„Когато имате номер 1 срещу номер 6 и двамата искат трилогията, трябва да я направиш реалност“, заяви философски Дейна Уайт.

„Ще се постараем мачът да се проведе през лятото. Загубата на Конър, стойката му, ритниците в краката. Той напълно подцени Дъстин. Не отнемам нищо от победата му, но когато пристигаш в Абу Даби на яхта и живееш живота на Конър, е трудно да си гладен.

Снимка: БТА

„Дъстин не е същия боец от първия им мач. Той тренира сякаш от това зависи живота му. Хубавото е, че Макгрегър е решен да се реваншира, което гарантира, че ще бъде невероятен мач“, допълни Уайт.