Начало ММА Франки Едгар след нокаута от Сандхаген: Не помнех с кого съм се бил

Франки Едгар след нокаута от Сандхаген: Не помнех с кого съм се бил

Франки Едгар след нокаута от Сандхаген: Не помнех с кого съм се бил
0

Бившият шампион на UFC в лека категория – Франки Едгар, напомни на всички нас колко зловещи могат да бъдат бойните спортове.

„Отговорът“ загуби последната си среща срещу Кори Сандхаген, след като „изяде“ брутално летящо коляно, което мигновено го изпрати на земята.

39-годишният ветеран сподели в дните след мача, че му е трябвало известно време, за да дойде на себе си. Той добави, че не е помнел срещу кого се е бил и месеците прекарани в тренировъчен лагер също са изчезнали от съзнанието му.

„Съвзех се чак като ме откараха отзад“, призна Едгар.

„Това е първото нещо, което помня – как седя около докторите. Попитах Марк Хенри какво се е случило, а той ми отговори ‘Би се’.  След това попитах за съперника, а Марк ми отговори, че съм се бил със Сандхаген.

„Дори не помнех да съм тренирал за него. Помислих си, че съм приел мача няколко дни преди това. Марк ми каза, че съм тренирал два месеца.

„Не можех да повярвам. Докторът ме попита кой ден сме, а аз отговорих нещо от сорта „Септември. Декември“. След това ме пратиха компютърна томография в болницата.

„В линейката започнах да си спомням. Един от докторите ме попита кой февруари сме, а аз му отговорих ‘6-ти’. Тогава се сетих за загрявката и за първите 20 секунди от мача“, добави легендата на UFC.