Начало Кикбокс и муай тай Община Варна отличи клуб „Боил“ с две специални награди

Община Варна отличи клуб „Боил“ с две специални награди

Община Варна отличи клуб „Боил“ с две специални награди
0

Спортен клуб „Боил“ бе отличен от Община Варна и Спортно училище „Георги Бенковски“ за заслуги към града. На официална церемония в зала „Пленарна“ на местната община бяха връчени индивидуални награди в сферата на средното образование и професионалната подготовка лично от Иван Портних, кмет на град Варна.

Общо 40 личности и колективи с постижения в областта на културата, науката и образованието бяха удостоени с награди. Сред тях са и  кикбоксьорът Теодор Христов, който получи приз за „Ученик на годината в професионалната подготовка“, а Красимир Кирилов – дългогодишен преподавател по спорта „кикбокс“ в Спорно училище „Георги Бенковски“ и старши треньор в клуб „Боил“, получи приз за „Учител на годината в областта на професионалната подготовка“.

Националът Теодор Христов заслужи наградата си за отличното представяне на световно първенство в Италия, второ място на Световна купа в Унгария и множество първи места от държавни лични и отборни първенства.

Красимир Кирилов бе почетен заради професионализма си и доказания принос за развитието на спорта във Варна и България. Учениците му са носители на държавни и международни отличия.

Церемонията „Варна 2019“ се проведе в навечерието на светлия празник 24-ти май – Ден на българската писменост и култура.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.