Начало Бокс Дилиън Уайт се присмя и на Фюри

Дилиън Уайт се присмя и на Фюри

Дилиън Уайт се присмя и на Фюри
0

Роденият в Ямайка британски боксьор в тежка категория – Дилиън Уайт, е много активен последните дни. Но не на ринга, а в изявленията си и по-точно в подигравките с останалите топ бойци в дивизията.

Уайт се присмя на Дионтей Уайлдър за лесните съперници, които американецът си избира. Съдбата на „Бронзовия бомбардировач“ споходи и Тайсън Фюри.

„Искам да се извиня на Фюри и Том Шварц. Миналата седмица казах, че следващият противник на британеца е №53 в света, а това изобщо не е вярно“, започна Дилиън.

„Всъщност той е 57-ми в света и 8-ми в Германия…“

„Впечатляващ противник за четвърта защита на въображаемата титла! Фюри е много добър в това да привлича публиката на своя страна. Но 90% от думите му са пълна глупост. Постоянно повтаряше, че ще победи Уалйдър – не го стори. Показа сърце, но в края на мача си го получи“, припомня „Злодея“.

„Фюри изобщо не удря силно за размерите си. Говори, че бил много по-добър от мен и аз съм бягал от мача. Нека видим дали WBC ще разпоредят такава среща, а тогава ще разберем и дали Тайсън Фюри си държи на думата. Само да не обърне пак палачинката. Няма да му е за първи път“, отбеляза Дилиън Уайт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.