Начало Борба Дудова: Добре съм, вече се възстановявам вкъщи

Дудова: Добре съм, вече се възстановявам вкъщи

Дудова: Добре съм, вече се възстановявам вкъщи
0

По-рано днес се появи информация, че трикратната европейска шампионка – Биляна Дудова, е била намерена с прерязани вени. От Българската федерация по борба опровергаха това твърдение и заявиха, че травмата е лека.

„Добре съм, вече се възстановявам вкъщи”, споделила Дудова пред БФБ.

Прорезната рана е била получена при самонараняване в момент на афект. Самата Биляна не разкрива конкретната причина за инцицента, а само допълва, че е лична и отказва да коментира подробности.

„Често шампионката преживява проблемите си вътрешно, без да споделя с близките си“, пише в официалното съобщение, поместено на сайта на федерацията. Възстановяването й ще продължи около месец. Дудова ще пропусне държавния шампионат другата седмица във Враца (29-30 май).

От федерацията вече са ангажирали психолог, който да работи с шампионката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.