Начало Кикбокс и муай тай Петъчни прогнози: Победи за фаворитите на GLORY 77

Петъчни прогнози: Победи за фаворитите на GLORY 77

Петъчни прогнози: Победи за фаворитите на GLORY 77
0

Този път рубриката няма да включи нито един мач по правилата на бокс или ММА. Вероятно това се случва за първи път.

Надяваме се идният уикенд да ни донесе много положителни емоции с галавечерта GLORY 77. На шоуто ще участват част от най-големите шампиони в организацията.

Букмейкърите очаквано поставят ниски ставки за тяхна победа, затова ще потърсим добрата стара права колонка. Ето и кои битки привличат най-много вниманието:

Седрик Думбе – Муртел Грьонхарт

Шампионът няма нужда от представяне. Победа за Думбе на 1,36. Ако намерите коефициент за нокаут, то си заслужава да го опитате. Седрик е една от най-големите звезди в кикбокса в момента и всичко по-различно от успех за него би било сериозна изненада.

Тифани ван Соест – Алине Перейра

Идентична е ставката за защита на пояса при дамите. Още една перла в короната на главната карта е двубоят в категория супер „петел“. Силите не са изравнени и предпоставките за спънки са минимални.

Рико Верхувен – Хесди Гергес

Тук коефициент 1,15 изглежда пренебрежително. Опитайте да потърсите комбиниран залог за победа на Рико в полуфинала и на финала в турнира при тежките. В другия полуфинал търсим победа на Леви Рихтерс над Тарик Хбабес за 1,54.

Общ коефициент: 3,28 (без да включва победа на Верхувен във финала)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.