Начало ММА Нгану си припомни сбъдната детска мечта (СНИМКИ)
0

Нгану си припомни сбъдната детска мечта (СНИМКИ)

Нгану си припомни сбъдната детска мечта (СНИМКИ)
0

Претендентът за титлата в тежка категория на UFC Франсис Нгану често споделя с феновете си трудният живот, който е имал преди да стане световноизвестен.

В поредното си връщане назад към спомените, “Хищника” разказа на последователите си в социалните медии как е сбъднал една своя детска мечта – да има собствен камион. Макар и на пръв поглед да изглежда странно, Нгану обясни защо придобиването на машината е едно от най-важните неща, които е постигнал в живота си.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francis Ngannou (@francisngannou)

 

“Като дете, израснах сред пясъка, а най-голямата мечта, живеейки в тази среда, беше да станеш шофьор на камион. Или още по-добре – да имаш собствен камион, тъй като шефовете са на върха на веригата в бизнеса с пясък. Брат ми е монтьор и се научи да кара камион, докато аз правех всичко по силите си да стана световноизвестен боксьор. След няколко двубоя в ММА и 3 в UFC, спестяванията ми бяха достатъчно, за да купя този стар камион за около 30 000 долара, за да може брат ми, който по това време беше безработен, да го кара и да осигурява прехраната на семейството ни, докато аз се опитвах да изкарам още. Купих камиона през октомври 2016 г. и бях щастлив, че реализирах една от детските си мечти. Но най-щастлив ме направи друго, почти се разплаках – тези снимки на майка ми пред камиона, на които тя се усмихва, тъй като мъките ѝ свършваха наистина и вече вижда светлина в тунела за семейството ни. И в този момент, макар вече да нямах пари да си платя сметките и очаквах следващия си чек за мача в Олбъни на 12 септември 2016 г., се почувствах наистина успял. Бившите ми колеги пълнеха камиона, а сестра ми си играеше покрай него и хвърляше пясък по него. Това беше повратна точка за семейството ми”, разказа Нгану.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.