Начало ММА Нгану е фаворит на букмейкърите срещу Стипе

Нгану е фаворит на букмейкърите срещу Стипе

Нгану е фаворит на букмейкърите срещу Стипе
0

Франсис Нгану е фаворизиран за спечелването на битка със Стипе Миочич. „Хищника“ е с четири последователни нокаута за по-малко от минута и в момента не се вижда кой може да го спре.

Коефициентът за успех на Нгану варира около 1,50. Победа за шампиона се оценява на 2,50 от букмейкърите.

Битката реванш е на UFC 260 в края на март.

Първият сблъсък беше спечелен от Миочич, който взе мача с единодушно решение на UFC 220.

Анализаторите обаче отчитат сериозен прогрес в представянето на Франсис и споделят, че преди 2-3 години е бил незавършен и неопитен боец.

До момента той няма нито една титла в UFC, като единственият му шанс да се добере до пояса при най-тежките беше именно срещу Стипе.

На платеното събитие ще видим още битка за златото в категория „перо“ между Александър Волкановски и Браян Ортега. Джими Крут, който е възпитаник на легендата Сам Греко, ще премери сили с Джони Уокър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.