Начало Senshi Съдии и бойци опознаха правилата на SENSHI преди битките в Москва

Съдии и бойци опознаха правилата на SENSHI преди битките в Москва

Съдии и бойци опознаха правилата на SENSHI преди битките в Москва
0

Съдийският семинар преди едно от най-големите събития в руските бойни спортове, „Битката на шампионите 11: Школа срещу школа“, се проведе по-рано днес и събра рефери, бойци и организатори на едно място.

Реферите на двубоите информираха обстойно състезателите, които ще премерят сили и запознаха техните треньори в детайли с различните правила по които ще се състоят битките. За първи път в чужбина ще бъдат имплементирани съревнования по правилата на SENSHI KWU. Освен битка за титлата от професионалната верига SENSHI KWU, ще бъдат заложени и световната титла по кикбокс, версия WAKO, и междуконтиненталния пояс по муай тай във версия WMC. 

Обща снимка след края на съдийския семинар

Сред реферите ще блести и българско присъствие. Сенсей Захари Дамянов – абсолютен световен шампион и безспорно един от най-успешните каратисти в историята на България; Сенсей Петър Мартинов – световен и европейски шампион, донесъл много радост и медали на България от международни надпревари; Семпай Николай Атанасов – шампион на „All Japan“ 2010 година и 2-ро място от 2013, сребърен медалист от Европейско първенство, един от водещите треньори по кикбокс и муай тай у нас.

Българската част от реферската делегация, бойците в главното събитие за вечерта и Сенсей Александър Пичкунов

В битка за титлата на SENSHI KWU чехът Ян Сокуп, който е европейски шампион, сребърен медалист от Световното първенство и първенец на престижната надпревара „All Japan“, ще премери сили с европейския и двукратен световен шампион Тимур Гасташев от Русия. В събитието ще вземе участие и шампионът от SENSHI CUP в Камчия Андрей Чехонин. Пълен списък с двубоите може да видите тук. 

Ян Сокуп в добро настроение преди важната битка

Бойният спектакъл ще се проведе на 1-ви ноември (утре) в комплекс „Лужники“ под патронажа на Руският съюз на бойните изкуства. Може да наблюдавате епичните битки тук.

Още снимки от съдийския семинар:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.