Начало Senshi НА ЖИВО: Дебютът на SENSHI в Москва

НА ЖИВО: Дебютът на SENSHI в Москва

НА ЖИВО: Дебютът на SENSHI в Москва
0

Наблюдавайте първите битки по специалните правила на SENSHI извън България и се насладате на страхотния боен спектакъл „Битката на шампионите 11: Школа срещу Школа“. Епичните двубои започват в 18:00 ч. българско време. Може да ги наблюдавате тук напълно безплатно.

Тази вечер в Москва за първи път в чужбина ще бъдат имплементирани съревнования по правилата на SENSHI KWU, които позволяват удари с лакти и колена в главата, както и поваляния. Освен битка за титлата от професионалната верига SENSHI KWU, ще бъдат заложени и световната титла по кикбокс, версия WAKO, и междуконтиненталния пояс по муай тай във версия WMC.

В битка за титлата на SENSHI KWU чехът Ян Сокуп, който е европейски шампион, сребърен медалист от Световното първенство и първенец на престижната надпревара „All Japan“, ще премери сили с европейския и двукратен световен шампион Тимур Гасташев от Русия. В събитието ще вземе участие и шампионът от SENSHI CUP в Камчия Андрей Чехонин. Пълен списък с двубоите може да видите тук. 

Бойната гала вечер ще се проведе в комплекс „Лужники“ под патронажа на Руския съюз на бойните изкуства. В реферската бригада за двубоите присъстват и български бойци и треньори.

Сенсей Захари Дамянов – абсолютен световен шампион и безспорно един от най-успешните каратисти в историята на България; Сенсей Петър Мартинов – световен и европейски шампион, донесъл много радост и медали на България от международни надпревари; Семпай Николай Атанасов – шампион на „All Japan“ 2010 година и 2-ро място от 2013, сребърен медалист от Европейско първенство, един от водещите треньори по кикбокс и муай тай у нас.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.