Начало Senshi Москва отново става арена на SENSHI

Москва отново става арена на SENSHI

Москва отново става арена на SENSHI
0

За втори път на международна елитна галавечер в Москва ще се реши титла на SENSHI. Събитието „Битката на шампионите 12″ ще се проведе на 13 ноември в Двореца на спорта „Лужники“.

Съвсем скоро организаторите ще обявят бойната карта, а един от мачовете ще е именно за пояса на SENSHI KWU.

През годините „Битката на шампионите“ се утвърди като една от най-разпознаваемите серии с участници от ранга на Фьодор Емелияненко, Олеся Коваленко, Александър Устинов, Ирина Бикова, Алан Караев, Бату Хасиков, Артьом Вахитов, Игнасио Санчес и други.

SENSHI дебютира на сцената на „Битката на шампионите 11: Школа срещу школа“ в Москва при победата на Ян Сокуп над Тимур Гасташев.

Чехът Сокуп – европейски шампион, сребърен медалист от Световното първенство и първенец на престижната надпревара „All Japan“, премери сили с европейския и двукратен световен шампион Гасташев от Русия. Трите рунда, в които двамата показаха световна класа, не се оказаха достатъчни за определянето на краен победител и се наложи изиграването на допълнителен такъв. В него Сокуп успя да се наложи и спечели титлата на SENSHI KWU.

Друг звезден боец от SENSHI – Андрей Чехонин, също записа победа на галата.

Световният шампион във версия WAKO, призьор от Световна купа, победител в „Битката на шампионите 7“ победи Асхабали Магомедов (ашихаркарате, двукратен световен шампион).

Сред реферите на шоуто, включващо общо осем битки, имаше осезаемо българско присъствие.

Сенсей Захари Дамянов – абсолютен световен шампион и безспорно един от най-успешните каратисти в историята на България; Сенсей Петър Мартинов – световен и европейски шампион, донесъл много радост и медали на България от международни надпревари; Семпай Николай Атанасов – шампион на „All Japan“ 2010 година и 2-ро място от 2013, сребърен медалист от Европейско първенство, един от водещите треньори по кикбокс и муай тай у нас.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.