Начало Senshi SENSHI 5 с няколко опции за закупуване на билети

SENSHI 5 с няколко опции за закупуване на билети

SENSHI 5 с няколко опции за закупуване на билети
0

Официално стартира продажбата на билети за петото издание на бойната гала верига SENSHI. Поредното грандиозно събитие с тази марка ни очаква на 22-ри февруари в зала „Конгресна“ във Варна. Организаторите и този път са подготвили вълнуващи битки, като засега бе обявен техният брой – 9. Тепърва ще научаваме участниците и правилниците, по които бойците ще се бият.

Пропуските са с цени 10 и 20 лева.

Билети ще се разпространяват в мрежата на Eventim, като могат да се закупуват на каса или онлайн. За улеснение и удобство на феновете този път има две опции при онлайн покупка – получаване чрез куриер или самостоятелно принтиране. 

Услугата print@home

Тя е възможна само при покупка на билети през Интернет, посредством кредитна карта. След заплащане на Вашата заявка с кредитна карта, на страницата на „Начини на доставка“ ще откриете услугата print@home. Ще бъдете насочени към страницата на www.eventim.bg с Вашия номер на заявка и линк към принт версията на Вашия билет.

Билетът е под формата на .pdf (за целта е необходима следната програма Adobe Reader).  Обръщаме Ви внимание, че билетът е действителен само в А4 формат. В никакъв случай не се опитвайте да го изрязвате. Повторното му използване в оригинал или копие е невъзможно.

Мобилен билет

Може да използвате и мобилен билет.  Услугата е възможна само при покупка на билети през Интернет, посредством кредитна карта. След заплащане на Вашата заявка с кредитна карта, на страницата на „Начини на доставка“ ще откриете услугата мобилен билет. Ще бъдете насочени към страницата на www.eventim.bg с Вашия номер на заявка. На мобилното Ви устройство ще бъде изпратен смс с линк, който води към Вашия QR код, който ще бъде сканиран на мястото на събитието.

Мобилният билет е под формата на смс, който ще получите на Вашето мобилно устройство. Този смс съдържа линк, чрез който да изтеглите QR код, който да бъде сканиран на мястото на събитието.

Феновете на бойните спортове от днес ще могат да закупуват билетите и чрез EasyPay.

Плащането става с кредитна или дебитна карта, и може да бъде извършено по следните начини:

  • Онлайн чрез ePay.bg
  • С мобилен телефон чрез ePayMobile
  • В брой на каса на EasyPay (2400 в цяла България)
  • На банкомат – B-pay
  • Чрез банков превод

По желание на феновете билетът може да бъде принтиран или не. Всеки, който го е закупил онлайн, ще получи от EasyPay мейл с информация за събитието. Може да се покаже билета директно от телефона или принтиран на входа.

За повече информация следете уебсайта на SENSHI – www.senshi.com. Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете и във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.