Начало ММА Бразилец изгоря за 2 години заради допинг
0

Бразилец изгоря за 2 години заради допинг

Бразилец изгоря за 2 години заради допинг
0

Бразилският боец в средна категория Бруно Силва остана без състезателни права за следващите две години, след като Американската антидопингова агенция (USADA) го хвана със стероиди през юни.

Силва трябваше да дебютира срещу Дерон Уин на UFC Грийнвил, но мачът беше отменен заради положителната му проба. Адвокатът на боеца Бернардо Селаре заяви, че всички в щаба му са убедени в невинността му и ще я докажат, но отказа да навлиза в повече детайли. USADA все още не е излязла с официално съобщение за наказанието, но според сайта й Силва е бил тестван над 10 пъти откакто е подписал с UFC. Наказанието на бразилеца ще изтече през 2021 г.

„Зная, без капка съмнение, че съм направил всичко според стандартите, зададени от USADA. Вярвам в Асоциацията и че тази ситуация ще бъде разрешена в най-скоро време, както и че името ми ще бъде изчистено от всичко. Благодаря на феновете си. Уверявам ви, че няма да ви разочаровам“, заяви през юни Силва, когато новината за положителната му проба беше съобщена за пръв път.

Преди да подпише с UFC бразилецът спечели M-1 Global в средна категория в Русия.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.