Начало Кикбокс и муай тай The road to MTGP Bulgaria – турнирът, който дава шанс да докажете уменията си

The road to MTGP Bulgaria – турнирът, който дава шанс да докажете уменията си

The road to MTGP Bulgaria – турнирът, който дава шанс да докажете уменията си
0

Имаме честта да обявим още един турнир, който ще се проведе като част от първото събитие на MTGP Bulgaria, а именно The road to MTGP Bulgaria .

Турнирът ще включва 10 мача по професионалните правилници на муай тай и кикбокс, но с облекчени правила в зависимост от опита и възрастовата група на участниците.

Идеята на The road to MTGP Bulgaria турнирите е млади състезатели, както и такива с по-малко опит на професионалния ринг да докажат уменията си пред голяма публика, както и да свикнат с професионалните правилници на бойните спортове кикбокс и муай тай.

Изявилите се състезатели ще имат възможността да участват на основните  турнири , които MTGP Bulgaria ще организира.

Участниците ще бъдат от над 10 клуба от България, както и няколко такива от Гърция и Кипър. По този начин повече състезатели ще могат да се докоснат до професионалния спорт.

MTGP Bulgaria планира да провежда такъв турнир преди всяко Muay thai grand prix , както и поне един през годината.

The road to MTGP Bulgaria ще се проведе на 2.11.2018 непосредствено преди основния турнир MTGP Bulgaria.

Очаквайте още новини около турнира в зала Универсиада, както и много видеа, снимки и изненади !

Организатор на това събитие и част от голямата верига MUAY THAI GRAND PRIX е добре познатият муай тай боец Александър Тосков, който има силното желание да внесе опита си от чужбина тук в България и нивото да се вдигне изключително високо.

Билети можете да закупите в мрежата на Ticket pro,  в магазините на Leaderfitness,  както и през всеки от бойците , които участват на двата турнира.