Начало Кикбокс и муай тай Трима световни шампиони откриват „Купа Варна“

Трима световни шампиони откриват „Купа Варна“

Трима световни шампиони откриват „Купа Варна“
0

Страхотни новини за любителите на бойните спортове, които ще присъстват на първия официален отворен шампионат по кикбокс и муай тай „КУПА ВАРНА“. Той ще се проведе на 16.04.2016г. от 11:00ч. в гр. Варна, ул. „Никола Й. Вапцаров“ № 9 в спортната зала „ХРИСТО БОРИСОВ“, която се намира точно под стадион „Тича“.

На официалното откриване, което ще започне точно в 12:00ч. са поканени нашите трима Световни шампиони по муай тай Димитър Илиев, Кристиян Димитров и Милен Маринов, които преди броени дни се върнаха от най-големия Световен форум проведен в гр. Банкок Кралство Тайланд със златните отличия.

Всеки един от тях ще бъде представен с цялата си спортна история и постигнатите успехи на Европейско и Световно ниво. Тримата тенори в българския муай тай вече приеха официално отправената лична покана от организатора Галин Димов, който е председател на клуба домакин Вокил и потвърдиха своето присъствие.

На състезанието ще присъства и ВЛАДИМИР ВЪЛЕВ – ПИТБУЛА, който е обявен за номер едно на планетата през 2013г. Трикратен Световен и Европейски шампион по кикбокс и участник в предстоящата гала ULTIMATE PRO FIGHT 5.

В екип с Краси Кирилов Влади ще бъде наставник на състезателите от спортен клуб Боил гр. Варна. За самото откриване на шампионата е поканен господин Коста Базитов – заместник кмет на Община Варна, който е ресорен отговорник и за дирекция „Спорт“.

Поканени са и директора на дирекция „Спорт“ Кристиан Димитров, както и целия спортен отдел към Община Варна без чиято помощ осъществяването на това прекрасно събитие би била невъзможна. Очаква се и потвърждение за присъствие на Министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.