Начало Кикбокс и муай тай Верхувен: Не искам такава победа

Верхувен: Не искам такава победа

Верхувен: Не искам такава победа
0

Рико Верхувен победи за втори път Бадр Хари благодарение на контузия, като не остана особено доволен от начина, по който се представи.

Шампионът два пъти беше свалян в нокдаун и беше суров към себе си в анализа на случилото се.

„Направих две огромни грешки, върху които бях тренирал. Това е неговата сила и моята слабост. Но и за миг не си помислих, че няма да мога да продължа, че няма да е безопасно. Изправих се и продължих да се бия. Той беше във форма и го показа. Надявам се отново да бъде и тялото му да може да понесе пораженията от 5 рунда“, коментира Верхувен.

Рико говори и за контузията, която спря Хари в третия рунд, като разкри какво са си казали двамата на ринга. „Първото, което му казах, беше: „Ще го направим пак. Сега най-важно е твоето здраве“. А той ми отвърна: „Знаеш, че те бях спипал“. Но пак му казах, че не бях готов да се предам и той го знаеше“.

Верхувен не остана особено впечатлен от защитата на титлата си и прие победата със смесени чувства. „Смятам, че планът ми проработи, но никой не иска такава победа. Щях да съм много по-щастлив ако нещата се бяха развили по друг начин. Това не ме устройва“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.