Начало Бокс Хън ще увещава Кубрат да изчака
0

Хън ще увещава Кубрат да изчака

Хън ще увещава Кубрат да изчака
0

Щабът на Антъни Джошуа е в доста затруднена ситуация около задължителните защити на две от световните титли на британеца.

Промоутърът му Еди Хърн призна, че е много вероятно да се наложи Ей Джей да оваканти една измежду титлите във версии IBF и WBO, тъй като двете организации не искат да отстъпят в това за кой пояс да се бие звездата в следващия си мач. Агентът заяви, ще се опита да преговаря с двамата претенденти – Кубрат Пулев и Олександър Усик и единият от тях да изчака.

„Писахме на WBO и IBF и те казаха: „Ние сме следващи. Не, ние сме следващи“. Хора, кой, по дяволите, е следващ? „Ние, не – ние“. Какво ще правим? Искате да разделите поясите поради липса на здрав разум ли? Трябва да има някаква система, ротация, която да определя реда на защита. Вместо да насърчават обединяването на титлите, те ги разделят. Доста съм объркан, това е един от големите проблеми в бокса. Толкова е объркано, че може да се наложи да овакантим една от титлите. Ще говоря с Усик, ще говоря с Пулев, да видим какви договори ще можем да подпишем с тези момчета. След това ще се опитаме да убедим IBF и WBO да намерим решение заедно“, призна Хърн.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.