Начало Кикбокс и муай тай Верхувен с трогващи думи към своя екип (СНИМКА)

Верхувен с трогващи думи към своя екип (СНИМКА)

Верхувен с трогващи думи към своя екип (СНИМКА)
0

Рико Верхувен, който е шампион на GLORY в тежка категория, сподели пост в социалните мрежи, в който благодари на всички, които са около него и му помагат в това да бъде на върха.

Припомняме, че нидерландецът победи Джамал Бен Садик с технически нокаут в четвъртия рунд на събитието Glory 79: Collision 3. За Верхувен това беше десета поредна защита на титлата в тежка категория. С успеха си в главния мач на бойното шоу в Амстердам (Нидерландия) той спечели и трилогията си с Бен Садик. До момента си бяха разменили по една победа.

„Това беше екипно усилие…….толкова много хора участват, за да ме вкарат във физическата и психическата форма, в която трябва да бъда, за да се представя по най-добрия начин. Не мога да бъда по-благодарен на всички вас“, написа легендарният кикбоксьор в профила си в Instagram.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".