Начало Кикбокс и муай тай Вижте пълната файт карта на ULTIMATE PRO FIGHT 5

Вижте пълната файт карта на ULTIMATE PRO FIGHT 5

Вижте пълната файт карта на ULTIMATE PRO FIGHT 5
0

Днес от 20:00ч. в Двореца на културата и спорта в град Варна започва най-очакваното събитие в бойните спортове за 2016г. ULTIMATE PRO FIGHT 5.

На 26. 05.2016г в Гранд мол се проведе официалния кантар на събитието, представени бяха всички състезатели и бе съставен списъка на пълната файт карта. Ето ги и тях :

Под номер едно е поставена срещата на Димитър Пенчев срещу Костадин Костадинов до 60кг. И двамата състезатели вече са имали сблъсък, в който превес по точки бе взел Пенчев.

Под номер 2 в схемата е поставен двубоя до 65кг. между Христиан Андонов и Илиян Димитров. Двамата бойци също имат своето минало в среща по между си и то съвсем скоро на последния Държавен шампионат провел се в Нова Загора, когато победата бе присъдена на Християн Андонов с 2:1 съдийска гласа.

Среща номер 3 е в категория до 70кг, в която ще излязат един срещу друг Севдалин Славов и Жулиян Желев. Двама млади състезатели тръгнали по пътя на професионалния боец по кикбокс в стил К1.

Следващият двубой, който е под номер 4 ще бъде в категория до 75кг. Там един срещу друг ще се изправят дългогодишния професионален боец Сергей Александров срещу Радослав Петров.

В двубой номер 5 в категория до 80 кг на ринга ще излязат Световният шампион по кикбокс Александър Петров, който ще се изправи срещу македонеца Коста Бочкароски.

Среща номер 6 ще бъде в категория до 85кг. Там излизат двама Световни шампиони по муай тай – Кристиян Георгиев и Христомир Ранчев – Помпата. За първи път двамата състезатели ще се срещнат на профи ринга, за да определят, кой е по-добрия в тази категория.

Среща номер 7 ще бъде в категорията 85+кг. Тук ще се съревновават дългогодишния състезател и световен шампион по муай тай Костадин Костов, който след кратка пауза е възобновил тренировките и излиза за победа срещу Михаил Динев.

Среща номер 8 в категория до 71кг ще се изиграе между двама професионални бойци с натрупан стаж на ринга и солидна подготовка за предстоящото събитие – Рангел Иванов и Мако Кеджеджан.

Гвоздеят на вечерта е в последната среща, която е под номер 9 и е в категория до 75кг. В нея взема участие титанът на българския кикбокс, олицетворението за истински боец, не побеждаван през последните 5 години на професионалния ринг – Владимир Вълев Питбула. Той прие предизвикателството на македонския шампион Деян Ристевски, който отдалеч заяви, че идва  с идеята да нокаутира Питбула и ще даде всичко от себе си за победа. На самото им представяне двамата състезатели се спречкаха и се наложи намесата на рефера, който ги разтърва да не се сбият.

Първите седем срещи ще се играят 5 рунда по 2 минути с по 1 минута почивка а среща номер 8 и 9 ще бъдат 3 рунда по 3 минути с по 1 минута почивка в стил К1. За тези от вас, които все още не са успели да закупят билети ще имат възможността да го направят на касата на Двореца на културата и спорта днес през целия ден, както и на самия вход за влизане ще има поставена каса за билети

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.