Начало Кикбокс и муай тай Вълнуващо откриване на държавното първенство по муай тай във Варна

Вълнуващо откриване на държавното първенство по муай тай във Варна

Вълнуващо откриване на държавното първенство по муай тай във Варна
0

Днес в гр. Варна се проведе първият състезателен ден на държавното първенство по муай тай. Откриването на състезанието беше дадено от председателят на УС на БККБМТ Николай Рачев, изпълнителният директор Димитър Спасов, Виктор Меламед, който е член на УС, генералният секретар Мария Козлев и много други деятели на кикбокса и муай тай в България.

За доброто настроение и преминаване на състезанието помогна и пълната зала с почитатели на муай тая, като атмосферата през цялото време беше като на пълен стадион. Всеки беше дошъл да подкрепи своя любимец и определено нивото на първия ден от състезаниетп беше на висота.

Впечатление от присъствието си направиха и 4-ма от най-изявените и титулувани кикбоксьори в България – Богдан Шумаров, Александър Петров, Атанас Божилов и Християн Корунчев, които са на лагер заедно с голяма румънска група в която е и балканската кикбокс звезда Богдан Стойка, който беше награден от Виктор Меламед.

През днешния състезателен ден се изиграха много равностойни срещи, като впечатление направи и голямото желание на всички състезатели да се докажат на какво са способни, за което ги адмирираме.

Утре ще се изиграят и останалите срещи, както и финалите, за това не пропускайте да гледате на живо от 10:00 часа.